Personlig utveckling

Genom ökad medvetenhet om din personlighet och dess effekt på dig själv och andra, kan du skapa strategier i vardagen, uppleva fördjupad lycka och utvecklas. Hit kan även du som privatperson vända dig för nästa steg i din utveckling.

Personlighetskartläggning med djup feedback

Genom ökad medvetenhet om din personlighet och dess effekt på dig själv och andra, kan du skapa strategier i vardagen, uppleva fördjupad lycka och utvecklas.

Ett första steg är att genomföra en vetenskapligt tillförlitlig personlighetskartläggning som mäter grundpersonlighet, drivkrafter och beteenden som kan framkomma under upplevd press. Det bildar ett brett och djupt underlag för att lättare förstå hur livet ska vara för att det ska vara lätt att leva för en person, vad som ger denna person energi, och i brist därpå, dränerar samt förmågan att känna igen stressbeteenden innan de går ut i fysiska åkommor och påverkar omgivningen negativt. Vi använder sedan 15 år Hogan Assessment Suite (HPI, HDS, MVPI).

Du sitter hemma vid en dator med uppkoppling och besvarar. Sedan träffar du en konsult på ProTalent AB, via fysiskt besök eller telefon, och går igenom resultatet. Det tar två timmar.

Vi garanterar aha-upplevelser och en fördjupad förståelse av vad som är vad i din personlighet och hur olika delar förstärker, kompletterar eller ibland motarbetar varandra. Du avgör vilka situationer du vill bearbeta och tillsammans reflekterar vi och skapar goda strategier. Du kan bygga på med fler träffar om du har behov av det. Tjänsten vänder sig både till dig i professionen och privat.

Det finns även möjlighet till trepartssamtal där en viktig person i ditt arbets- eller privatliv behöver finnas med för att förståelsen ska öka och utveckling kunna ske i vardagen.

Livs- och karriärcoachning

Vår Livs- och karriärcoaching passar både i professionellt och privat perspektiv. Det är lämpligt när det av någon anledning är dags att ta nästa steg i livet. Den är samtalsbaserad och bygger på följande innehåll:

  • Nulägesanalys
  • Tillbakablick
  • Personlighet och drivkrafter
  • Kompetens
  • Vision
  • Strategier
  • Handlingsplan

Vill du veta mer om personlig utveckling?

Fyll i dina uppgifter här – så kontaktar vi dig inom kort.

Tack! Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort.
Oj! Något gick fel. Kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda.