Johannes Gustavsson

Associerad konsult

Johannes Gustavsson

Associerad konsult

Media har alltid intresserat mig. Tidigt knackade jag dörr hos mina grannar om helgerna för att sälja morgontidningen. Som född på slutet av 90-talet har jag fått uppleva den digitala transformationen från första parkett. I tonåren hade jag nöjet att vara med och starta en papperstidning om sociala medier, lära känna Sveriges vassaste entreprenörer i podcasten Drömpodden och driva en rikstäckande turné med influencers. Det är just den här balansgången mellan analogt och digitalt som har präglat hela min uppväxt.

Jag har erfarenhet från eget företagande inom digital kommunikation med kunder från olika branscher, allt från butikskedjor till globala försvarsbolag och undervisar även på Sälj & Marknadshögskolan. 2019 publicerades min bok, Uppfödd på nätet.

I uppdraget på ProTalent hjälper jag dig som kund att ta fram effektiva strategier och riktlinjer för hur ditt företag kan kommunicera i sociala medier – och hjälper dig att förstå den nya tidens medielandskap. Att kommunicera för att nå fram till den sociala generationen har även en direkt koppling till arbetsgivarmärket och den strategiska kompetensförsörjningen. Stödet kan riktas mot ledningsgrupp, enskilda chefer, HR och Kommunikation. Kontakta oss för att berätta om era utmaningar eller önskemål inom området. Vi ser fram emot att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Fler medarbetare

Carina Gunnarsson
Konsult, Ägare
Jenny Mårtensson
Konsult
Lars Eliasson
Associerad konsult
Cecilia Hamre
Konsult

Vill du förena talang med affär och tillväxt?